ζαροσ - ηρακλειου

Πιπεράκη Γεωργία

ZAROS’ HERBS

Η οικοτεχνική μας μονάδα είναι μια οικογενειακή αγροτική επιχείρηση όπου βοηθάνε όλα τα μέλη της οικογένειας . Η μακροχρόνια οικογενειακή εμπειρία στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων ήταν η προίκα μας για τη δημιουργία αυτής της οικοτεχνίας. Βάλαμε το μυαλό μας να δουλέψει και αποφασίσαμε με το σύζυγό μου να στραφούμε στην αγρο-διατροφική επιχειρηματικότητα με εναλλακτικές καλλιέργειες, να αξιοποιήσουμε την αγάπη μας για τη γη, τον ευλογημένο τόπο μας, το χρόνο μας, με σκοπό να έχουμε εισόδημα για μας και τα παιδιά μας. Όλα μας τα βήματα είναι σταθερά, με επαγγελματισμό, συνέπεια και προγραμματισμό. Το δίπτυχο της επιτυχίας, είναι αφενός η συνεργασία μέσω ομάδων παραγωγών όπως το Δίκτυο Οικοτεχνών Κρήτης και η ποιότητα με παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής.

Το κτήμα μας βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη, στο χωριό ΖΑΡΟΣ. Η γεωγραφική ιδιαιτερότητα και το μοναδικό κλίμα προικίζει την κρητική αυτή γη με εξαίσιες γεύσεις και σπάνια αρώματα. Είναι ένα μέρος με πλούσια βιοποικιλότητα, ιδανικό για την παραγωγή υψηλής ποιότητας  αρωματικών  φυτών και βοτάνων.

Στο κτήμα μας παράγουμε: Ρίγανη, Δίκταμο , Τσάι Βουνού, μαντζουράνα, φασκόμηλο, θυμάρι, μέντα, μελισσόχορτο, δυόσμο, φλισκούνι, θρούμπι, κ.α.  Όλα αυτά καλλιεργούνται, συλλέγονται  και επεξεργάζονται με γνώση και εμπειρία πολλών ετών , με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στη φύση και με πολλή αγάπη για αυτό που κάνουμε. Επιθυμούμε την εξέλιξη της οικοτεχνίας μας με τρόπο ώστε να παραμένει πάντα προσηλωμένη στην ποιοτική παραγωγή αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ποιοτικά τοπικά,  ασφαλή και υγιεινά προϊόντα.

Βαθύτερος στόχος είναι τα προϊόντα αυτά, από τα φυτά της ευλογημένης γης μας, που με μεράκι και σεβασμό στους καταναλωτές καλλιεργούμε, να  είναι επιθυμητά σε όσους θέλουν να αγοράζουν και να καταναλώνουν με κριτήριο την άριστη ποιότητα. Χαρά μας είναι να τα γνωρίσει ο κόσμος γιατί εκτός από την απολαυστική τους γεύση έχουν και σημαντικές υγειο-προστατευτικές ιδιότητες.

Γεωργία Πιπεράκη

ΟΙΚΟΤΕΧΝΗΣ

Γεωργία Πιπεράκη

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Ζαρός - Ηρακλείου

Ιστοσελίδα

www.

email

zarosherbs@gmail.com

Τηλ. Επικοινωνίας

+30 6978279480

Facebook

ZAROS HERBS

Προϊόντα Οικοτεχνικής Μονάδας

Φωτογραφικό υλικό